UKENS SPØRSMÅLSRUNDE

God ettermiddag! Idag tar jeg meg fri fra prosjekt vaskerom og lunsjet. Det trengs etter så mange stressende dager i full fart. Jeg ligger så langt bak med ALT; inkludert denne spørsmålsrunden som egentlig skal være fast innlegg på søndager. Men! Here we go.

 

Svarer du alle på snap/instagram?

På instagram er det en god stund siden jeg svarte alle. Det er rett og slett umulig, da det kan komme inn 200 meldinger om dagen og ofte mye fra engelsktalende. Når det kommer til Snapchat har jeg en skikkelig indre uro om dagen der helt ærlig.  Jeg åpner absolutt alle meldinger, men jeg får ikke til å svare alle lengre. Jeg svarer fortsatt MANGE. Men jeg syntes det er så vanskelig, for en av tingene jeg ELSKER med dette er alle de gode samtalene. Men når det blir 5-600 meldinger om dagen går det ikke ann å følge opp. Jeg har to barn og et liv utenfor telefonen og selvom jeg bruker 3 timer hver eneste dag til å gå gjennom meldinger, svarer jeg likevel lite. De 3 timene går til å bare åpne og lese. Jeg elsker å lese, jeg elsker å få innspill og jeg elsker de gangene jeg har tid til å svare. Men jeg håper dere forstår at det ikke er mulig svare alle. Dette ble langt, men jeg trengte få den ut!

 

Hvordan klarte du gå så mye ned i vekt? Hvor mye har du gått ned?

Dette spørsmålet er veldig gjentagende og jeg SKAL lage et eget innlegg på det pga så stor forespørsel <3 Jeg har gått ned ca 45 kilo. Nå er det slik at jeg har bestemt meg for å ikke snakke noe særlig mer om tema da jeg føler kapittelet er over og jeg ønsker ikke ha fokus på vektnedgang. Men jeg lover et eget innlegg jeg kan referere til i framtiden.

 

Hvor er hunden din?

Lady er en forhund(dvs jeg eier henne men hun bor ikke her), hun er hovedsakelig her når hun går drektig og når hun har valper. Hun bor 15 min unna oss hos en veldig hyggelig dame og vi låner henne her og der utenom valpetid også. Jeg savner henne så mye når hun ikke er her <3. Vi hadde jo Snuppa(mammaen til Lady) hos oss i huset i 7 år men hun gikk bort ifjor og vi har ikke vært klare for å ha en ny i huset 100%.

 

Er du venstrehendt?

Jepp, det er jeg 🙂 Pappa er også, og det virker som at kanskje Emma blir det og.

 

Merket du noe endring i ME-formen når du var gravid?

Ja. Det er der endringene skjedde hos meg. Etter svangerskapet med Liam ble jeg litt bedre. Så fikk jeg et tilbakefall etter ammeslutt men langt ifra så dårlig som jeg var før barn. Etter svangerskapet med Emma bedret formen seg enda mer og så langt holder den seg utrolig stabil og fin. Har forstått det slik at mange med ME opplever dette, men vet også at det kan slå helt andre veien så jeg vil poengtere at det absolutt ikke er noe garanti.

 

Hvordan fordeler dere husarbeid? Gjør Robin noe?

Det er for det meste jeg som tar alt. Han lager middag i blandt og generelt er veldig flink til å “smårydde” gjennom dagen så tar jeg de store takene. Skal sies at han også er den som aldri roter, mens jeg derimot… Vi trives med å ha det sånn, og siden jeg alltid har gått hjemme har det vært naturlig.

 

Du svarte tidligere at du betaler for klærne du viser, hvordan får du da betalt for reklamen du gjør?

Jeg skatter av alle produkter jeg mottar som om det skulle vært en vanlig lønn, altså staten regner en jakke til 1000 kr som en inntekt på 1000 kr og skatter derfor ca 35% av alle produkter jeg mottar. Men så sender jeg også ut regninger ved sidenav klærne jeg får. Feks kan jeg motta en pakke med klær til verdi av 2000 kr, og må da sette av 700 kr til skatte-betaling av de klærne. Men så sender jeg også ut en regning for samarbeidet på feks 10.000 kr og tjener derfor på det alt i alt.

 

Hadde dere beholdt barnet om du hadde blitt gravid ved et uhell nå?

Ja, uten tvil. Det har vi snakket om og Robin hadde så klart vært enig der, selvom han syntes det holder med 2.

 

Hva er neste prosjekt etter vaskerommet?

Nå må jeg fullføre de jeg har startet på først. Steinveggen i stuen mangler et strøk og terassen er bare 50% oljet, haha! Så skal jeg ta meg litt pause en ukes tid, fokusere på jobb og kanskje se en serie. Det er lenge siden det! Så kan jeg love at det blir nytt prosjekt, men mer om det kommer <3

 

Ditt favoritt sminke produkt?

Estee lauder double wear foundation. Den sitter hele dagen og dekker så godt, hadde aldri klart meg uten.

 

Hva falt du for hos Robin? Kan han ha en Q&A?

Jeg falt for utstrålingen hans, han er veldig likendes fyr som skravler mye. Byr på mye av seg selv også er han morsom. Han sier ja til Q&A, han får ta neste han da.

 

Hvordan klarer du å sove uten mannen du elsker?

Det går helt fint det. Vi skal jo bare sove? Kos, skravling, samleie og alt annet er jo tross alt før selve søvnen og vi “skiller lag” til hvert vårt rom når det er natta-natta 😉

 

Blir du ikke flau over tanken på hvor mye du deler om “dåsemor”?

Vet du, i starten var ikke planen at dåsemor skulle bli så stort tema. Jeg nevnte så vidt sopp og antibiotika men så sprengte meldingsboksen og jeg så hvor enormt stort behov det var å snakke høyt om dette. Jeg fikk skikkelig klump i magen av å høre om alle historier, hvor damer har hatt vondt i underlivet mens de venter på soppkremen de bestilte på nett fordi dem ikke har turt å gå i butikk. Som kvinne er det SÅ vanlig ha urinveisinnfeksjon, få sopp av antibiotika og generelt ha plager med underlivet sitt. Det burde ikke være tabu, vi jenter burde være flinkere til å snakke om det. SÅ mange gode tips jeg fikk fra dere! Tenk om vi kunne delt de høyt med hverandre ellers og? Hvis jeg kan hjelpe til å normalisere det, så snakker jeg gjerne høyt om min “dåsemor”.

 

Runner av der for denne gang. Veldig mange spørsmål går igjen som jeg allerede har svart på, så sjekk gjerne tidligere runder. Det kommer også inn veldig mye spørsmål om ME, og planen min er å ha et eget innlegg som svarer på alt av dette. Jeg føler jeg har gjentatt meg MYE på den diagnosen på snap, fordi forespørselen er så stor. Så det blir ålreit få alt på et sted å henvise til <3

Så får dere nyte dagen videre idag, legg gjerne igjen et spørsmål til Robin for neste runde.

 

18 kommentarer
  1. Spørsmål til R: Jeg bare lurer på noe, har du og Sara ett godt forhold? Eller er det mye hverdag og foreldremas som preger dere? Bare lurer, ser sjeldent bilder av dere sammen der dere viser kjærlighet. 😊

  2. Har prøvd å skrive til deg på snap, men har ikke fått noe respons, tror ikke meldingen ble åpnet heller. Skrev til deg i forbindelse med operasjonen som du var igjennom! Kan det ha noe med at min snap er privat, og derfor mottar ikke du meldinger fra meg?

  3. Du og dine er fantastiske! Kos deg i kveld med kontorarbeid i sofaen, uansett om det bare er for en stund eller 1 time.

  4. Til Robin: Hva var det du falt for med Sara Emilie? Og hva er det beste med henne, slik du ser det i dag? =)

  5. Til Robin: hvordan var det å gå inn i et forhold med ei jente med ME, var det noe du var skeptisk til?
   Jeg er kronisk syk selv og sliter veldig med å invistere i forhold, fordi jeg tenker så mye på at hvorfor skal noen velge meg i stedet for noen som er frisk..

  6. Hei. Ble også litt nysgjerrig på hvorfor dere ikke deler seng om natten? Hilsen en ny følger 😍 Du er superfin!

  7. Jeg digger at du er så lite selvhøytidelig, at du byr på så mye av deg selv!! Du sprer så mye glede og det er en befrielse å følge deg♥️Stå på videre, du fortjener kred i bøtter og spann!!
   Heier på deg hele veien🥰
   Klem🌸

  8. Du skriver vektnedgang på 45 kilo. Er startvekt rett etter graviditet? Jeg har selv gått ned 40 kilo og det å gå ned 45 kilo fra «fast vekt» altså ikke rett etter graviditet er imponerende 😊

  9. Når du skal skrive innlegg om vektnedgang eller ME- kan du skrive noe om hvordan det var å gå ned i vekt med ME.
   Sliter sånn med å gå ned i vekt selv, så interessant å lese hvordan andre løser ting.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg