Verdens enkleste smashkake

Denne har blitt en STORFAVORITT blandt dere og alle jeg har servert den til. Smashkaken må dermed få lov til å bli første oppskrift ut på bloggen. Husk at jeg lagrer alle oppskrifter i egen kategori så det er enkelt å finne tilbake til.

Jeg er ingen kjøkken entusiast og foretrekker egentlig heller å stå med en drill. Problemet er bare at jeg også er en kakemoms og veldig glad i sjokolade. Dårlig kombo med andre ord. Heldigvis har jeg et par Life-hacks på lur og smash kaken er definitivt en av dem! Tenk at noe så lett kan smake så godt?

Du trenger:

  • Møllerens langpanne BROWNIE pose (Obs obs! ikke sjokoladekake men brownies, den smaker mye bedre)
  • En pose med smash
  • 2 sjokoladeplater

 

Følg den enkle oppskriften bakpå posen, du trenger kun å tilsette vann, smør og egg før du slenger i ovnen. Pass på å åpne posen i feil ende så du kan si du lagde kaken fra bunn 😉

 

– Når langpannen er ferdig, lar du den kjøle seg ned før du deler den på midten.

– Legg halve langpannen på serveringsbrett, vi skal nemlig ha 2 lag med sjokolade.

– Smelt de 2 sjokoladeplatene på svak varme i mikro oppi en skål (ca 2 minutter på 4-600 watt).

– Smør halvparten av den smelta sjokoladen på halve kaken. Knus deretter smashen i posen sin, åpne og strø på halvparten oppå den smelta sjokoladen.

– Deretter legger du siste halvdel av langpannen oppå igjen. Gjør samme med toppen, hell på resterende sjokolade + smash.

Enklere blir det ikke! Sett gjerne inn i kjøleskapet så melkesjokoladen rekker å stivne litt igjen. Denne kan fint lages dagen i forveien og nytes i 2-3 dager som restekake. Hvem sa det trengte å være så komplisert?

Har du allerede testet denne kanskje? Del gjerne erfaring!

 

39 kommentarer

Siste innlegg