Denne har blitt en STORFAVORITT blandt dere og alle jeg har servert den til. Smashkaken må dermed få lov til å bli første oppskrift ut på bloggen. Husk at jeg lagrer alle oppskrifter i egen kategori så det er enkelt å finne tilbake til.
Jeg er ingen kjøkken entusiast og foretrekker egentlig heller å stå med en drill. Problemet er bare at jeg også er en kakemoms og veldig glad i sjokolade. Dårlig kombo med andre ord. Heldigvis har jeg et par Life-hacks på lur og smash kaken er definitivt en av dem! Tenk at noe så lett kan smake så godt?
Du trenger:
- Møllerens langpanne BROWNIE pose (Obs obs! ikke sjokoladekake men brownies, den smaker mye bedre)
- En pose med smash
- 2 sjokoladeplater
Følg den enkle oppskriften bakpå posen, du trenger kun å tilsette vann, smør og egg før du slenger i ovnen. Pass på å åpne posen i feil ende så du kan si du lagde kaken fra bunn 😉
– Når langpannen er ferdig, lar du den kjøle seg ned før du deler den på midten.
– Legg halve langpannen på serveringsbrett, vi skal nemlig ha 2 lag med sjokolade.
– Smelt de 2 sjokoladeplatene på svak varme i mikro oppi en skål (ca 2 minutter på 4-600 watt).
– Smør halvparten av den smelta sjokoladen på halve kaken. Knus deretter smashen i posen sin, åpne og strø på halvparten oppå den smelta sjokoladen.
– Deretter legger du siste halvdel av langpannen oppå igjen. Gjør samme med toppen, hell på resterende sjokolade + smash.
Enklere blir det ikke! Sett gjerne inn i kjøleskapet så melkesjokoladen rekker å stivne litt igjen. Denne kan fint lages dagen i forveien og nytes i 2-3 dager som restekake. Hvem sa det trengte å være så komplisert?
Har du allerede testet denne kanskje? Del gjerne erfaring!
Omg 🤤🤤🤤
Naaaam den må prøves!
Du kommer ikke til å angre 😍
Oh my god! Dette er baking slik som jeg liker det! Genialt! Og digger måten du skriver på, keep it up! 💞
Takk for det 😍🤩
Du skriver toro, men bruker møllerens 😅antar at det går for det sammd🙈
Ellers ser det veldig godt ut!
Hahaha neimen 😂😂 Takk som påpeker, det skulle så klart stå Møllerens 😍 De er eneste som har brownie i langpanne
Toro har glutenfri brownis 👍😉
Toro har glutenfri brownis 👍😉
Blir den ikke veldig, veldig søt med melkesjokolade og smash? 🤔🤔
Mektig kake. Men smashen gjør hele opplevelsen litt salt også, ekstremt god! 🙂
Får vel bare prøve da, og se selv. Kan ikke se for meg at jeg kommer til å angre på å ha lagd den uansett. 😉😄😋😋
skal prøves
Gled deg 🙂
Vi har bakt den kaken en gang tidligere med oppskrift fra deg og den er suuuuuper god😍 kommer definetivt til å bake den igjen 👍🤗
Så gøy å høre <3 Den er såå digg!
Denne skal prøves da jeg kan spise melk igjen ass!!
Nyyyt <3
Har prøvd denne oppskriften ifra deg tidligere å den var helt himmelsk😋😍Ble en ny favoritt her i hjemmet.Anbefales☺️👌🏼
Blir smashen sånn seig og ekkel når kaken står seg litt? Lagde en smashkake for et par år siden, ble SÅ skuffa fordi smashene ikke var gode lengre 🙁 Denne ser veldig god ut da.
Herregud så bra blogg, du virker veldig smart og oppegående ( og pen! )
Shiiiit nå var slankinga over 😂
Den har blitt testet😇😇😊
Og fikk 10 av 10 den altså💪🏻😊
Takk for at du delte😊
Laget og frys også… like god da og!!
Lagde denne i kveld og ble helt smashing 😍👏🏽
Så herlig å lese 😀
Må prøves i hælja 🤤😊
Skal sjokoladen avkjøles før den legges på kaka?
Trengs ikke så lenge kaken er avkjølt 🙂
Haha jeg hadde en gammel pose og en ny pose og på den nye posen skal du tilsette egg, men ikke på den gamle🤣
Du skriver man kun skal tilsette vann, smør og egg, men på posen står det ingenting om egg? 🙊 Jeg prøver å følge oppskrifta på posen jeg 😅
Hvor stor er langpannen din i cm?
«Åååå dette er den beste kaka jeg har smakt!» kom det fra unga her idag.
Fantastisk godt og veldig lettvindt 💖
Ser du skriver at man skal ha i egg, men på pakken står det ikke noe om egg?🙈🤔
Hei. Skal teste den kaka nå. Vi skal spise den imorgen i selskap. Hvordan holder kaka seg best mulig natta over?
Denne!!!😋Beste kaka, og S Å enkelt🙏🏻
Lagde denne idag 😁 Fant ut at den var skrekkelig mektig og trenger is til😍 skulle ha tenkt på det igår 😅 men god å kjapp
Er det ikke vanskelig å kutte den i to nøyaktige halvdeler for oss mindre begavede kjøkkenfolk, eller bruker du et vater? 🙂
Vater?😆 Tror ikke du er helt i vater jeg😆😆
Vater?😆 Tror ikke du er helt i vater jeg😆😆